saunaPobyt v sauně má na lidský organismus velmi dobrý vliv. Příznivě působí na prokrvení těla, zklidňuje činnost srdce, uvolňuje horní a dolní cesty dýchací, může být prevencí před celou řadou onemocnění a v neposlední řadě blahodárně působí na lidskou psychiku. Zvláště během podzimu a v zimě můžeme podléhat splínům, které mohou v krajním případě vyvolávat i nepříjemné a tolik nebezpečné deprese. Jak tomu zabránit bez lékařských rad a medikamentů? Třeba právě pravidelným saunováním. Zdají se vám permanentky do wellness světa předražené? Pořiďte si vlastní finskou saunu, která se stane nezbytnou součástí vaší domácnosti.

Jak to vlastně vypadá ve finské sauně?

Finské sauny jsou vyhřívány až na teplotu 110°C. Zdá se vám to nepředstavitelné? Pak vězte, že v samotné sauně je naprosto minimální vlhkost vzduchu, takže vysokou teplotu nijak negativně nepociťujete. Pozor si však dávejte na to, abyste se před samotným vstupem do sauny důkladně osušili, v opačném případě byste si totiž mohli přivodit nepříjemné a velmi bolestivé spáleniny. Doporučená délka pobytu ve finské sauně se pohybuje kolem 15 minut. Vše však záleží pouze na vašich pocitech uvnitř kabiny. Ze začátku se s největší pravděpodobností spokojíte s několika mála minutami, později vám však již čtvrthodinka nebude činit žádné větší potíže.

Víte, že: Finská sauna Marimex může být umístěna jak ve vnitřních, tak venkovních prostorách?

Zaručená kvalita a dlouholetá tradice

Pokud je vaším snem vlastní finská sauna, nevsázejte na slevové akce a nejrůznější akční nabídky, raději dejte na kvalitu ověřenou tradicí a celou řadou spokojených zákazníků. Kvalitní finské sauny můžete zakoupit v e-shopu Sauna-centrum, kde naleznete nejen pestrý výběr, ale také spoustu praktických informací, které vám mohou být při samotném výběru náležitě nápomocny.

Similar Posts

1 komentář

  1. Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *