lahev_phytochikPokud hledáte vhodný doplněk výživy pro svoje ratolesti, možná vás zaujme zbrusu nový bylinkový přípravek Phytochík, který obsahuje kromě blahodárných rostlinných látek také vápník a jód, které jsou tolik potřebné pro optimální růst a vývin kostí u dětí.

Phytochík vychází z poznatků tradiční čínské medicíny a v kombinaci s nároky životního stylu dnešní uspěchané doby se stává oblíbeným řešením pro navození rovnováhy lidského organismu přírodním způsobem. Jeho užívání se doporučuje od věku 3 let. Obsažené vitamíny a minerály optimálně podporují normální fungování velké části lidského organismu jako je nervová soustava, vlasy, zuby, kosti, štítná žláza, zrak, nehty nebo pokožka. Celkově tak užívání Phytochíku příznivě ovlivňuje metabolismus a imunitní systém.

Tím, že Phytochík vychází z principů činské medicíny, navozuje rovnováhu organismu (Jin a Jang). Složení obsahuje 8 klíčových bylin tradiční čínské medicíny.

Phytochík se užívá ráno na lačno a během jeho užívání se zejmnéna první měsíc doporučuje důsledně dodržovat pitý režim, aby se eliminovaly možné detoxikační projevy. Jedna lahvička Phytochíka vydrží na cca 1 měsíc užívání. Z obsažených bylinek lze jmenovat aloe pravé, ženšen, eleuterokok, schisandra, lékořice, rdesno, lesklokorka, slozovka, kurkuma, kustovnice, mučenka nebo kozinec blanitý. Z obsažených minerálů a vitamínů se kromě již jmenovaného jódu a vápníku ve Phytochíku nachází zinek, vitamín E, hořčík, fosfor, beta karoten a selen.

Udělejte něco pro své děti a dejte jim ochutnat Phytochík. Lahodnou chutí je nezklamete a uděláte něco pro jejich vnitřní rovnováhu a posílení imunity. Více informací naleznete na www.phytochik.cz

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *