Možná vám nepřipadá vůbec legrační se hodiny a dny probírat nabídkami ubytování a hledat správné místo v Praze, navíc za dostupnou cenu. Krátkodobé a dlouhodobé 9levné ubytování v Praze najdete v Rezidenci Topolová, která vyniká svou zelení a jistým klidem, i když do centra se dostanete velice snadno a nepřijdete ani o služby potřebné pro moderní dobu. Ubytovat se zde mohou turisté, studenti, dělníci a jiní jednotlivci nebo větší skupiny.

Ubytovat se můžete v různých druzích pokojů – záleží na vašich nárocích a požadavcích na cenu. Kromě bydlení budete mít k dispozici internetovou kavárnu nebo Wifi na pokoji. Hodit se vám budou i slevy do fitness centra Kentoya. Kromě toho najdete v areálu masáže, manikúru, restauraci s poledním menu od 59 Kč a další služby. Recepce je k dispozici 24 hodin denně a není tudíž problém se ubytovat kdykoliv, protože k dispozici je dostatek lůžek.

Kdo by se rád usadil ve svém bytě, může zde najít garsoniéry 1+1 bez platby několika nájmů předem. Pronájem bytu bez realitky Praha bude vyhovovat zájemcům o bydlení bez skládání velké kauce – zde se skládá 5000 Kč. Garsonky se dají pronajmout velice rychle a snadno. Pronajímají se na dobu dvanácti měsíců, přičemž se dá smlouva prodloužit. Do jedné garsonky se mohou nastěhovat až tři osoby. Podle druhu garsoniéry budete platit devět nebo deset tisíc měsíčně i s poplatky.

Hostel Praha má v nabídce jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Pokoje jsou ve většině případů řešeny buňkovým systémem, kdy je sociální zařízení společné pro dva pokoje. WC je samostatné. V pokojích nechybí základní vybavení nábytkem. Koupelna je řešena umyvadlem a sprchovým koutem. V případě potřeby se přemístit do jiné pražské části máte padesát metrů od objektu autobusovou zastávku Centrum Zahradní Město a pět minut to trvá ke stanici metra Skalka.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *