153Nazdobené a vytvarované sklo umí dokonale zvýraznit jakýkoliv interiér. Dopřát si ho můžete i ve formě skleněných dveří. Skleněné posuvné dveře se vyrábějí jako varianty k instalaci do zárubně, do stavebního pouzdra, k líci zdi nebo do stavebního otvoru. Kvalitní plavené sklo Float poslouží pro čirá dveřní křídla, ale pokud chcete něco víc, skla mohou být různě nazdobena. Dopřát si lze typy barvené ve hmotě Planibel, satinované, s potiskem metodou sítotisku, leptaná dle předlohy s možností vícenásobného leptu, s barvou nanášenou plotrem řízeným počítačem, lepená s různobarevnou fólií včetně fotografického tisku na fólii.

Skleněné dveře dodávají vnitřním prostorám luxusní styl. Používají se pouze bezpečnostní tepelně tvrzená – kalená skla. Mají sílu osm, deset a dvanáct milimetrů s hranou broušenou a leštěnou po celém obvodu. Tvrzené sklo je vhodné k výrobě dveří, protože se za běžných okolností nerozbije. Jestliže náhodou někdy dojde k rozbití, nestanou se z dveří ostré střepy, ale pouze malé a tupé, které nikomu nezpůsobí žádné zranění. Jde tedy o velice vhodnou variantu do interiéru a není třeba se bát rozbití a s ním spojeným nebezpečím.

Pečlivě zpracované dveře, opatřené nerezovým značkovým kováním se hodí do moderních i historických objektů. Využijete je v různých obchodních, kancelářských a hotelových budovách. Neztratí se ani v soukromých bytech a domech.

Do moderní architektury stále více pronikají skleněné fasády. Jedná se o velice technicky náročné řešení prosklených plášťů u budov. Díky mnohým zkušenostem není problém se díky firmě pustit do podobných projektů. Ze skla se vyrábějí i dělící stěny. Skleněná příčka se zhotovuje v provedení mobilní skládací stěny, fixní dělící stěny nebo posuvné příčky. Stěny se dají libovolně kombinovat s dveřními křídly všech druhů.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *