Látkové rolety pro elegantní zastíněníNavštívil vás přítel a už od dveří hlásil, jak vás viděl oknem? Možná vám to bude nepříjemné, protože pokud se mohl dívat známý, ta samá podívaná se naskytne úplně cizím lidem. Své soukromí si můžete maximálně chránit například pomocí římských rolet. Rolety umožňují nejen soukromí, ale zastínění podle momentální situace venku – někdy chcete méně a jindy více světla v interiéru. Snadno si ho nastavíte podle aktuální potřeby.

Látkové rolety do pokojů i kanceláří
Propracované designy a kvalitní materiály udělají z látkové rolety luxusní a elegantní doplněk interiérů. Vybírat můžete světlé barevné odstíny až po tmavé varianty. Jestliže potřebujete zvýraznit místnost, pomohou vám rolety s mnoha nápaditými vzory.

Ovládněte rolety s maximálním pohodlím
Regulace rolet umožní měnit intenzitu světla proudícího do pokoje. Stane se, že několik dní nebudete nic měnit a pak se budete činit každou hodinu. Ovládání látkových rolet se zajišťuje několika způsoby – nekonečným řetízkem, taháním za šňůrku nebo motorizovaným systémem.

Máte jasnou představu o barvě látky na rolety? Nebo naopak váháte a nevíte, co byste mohli svému interiéru dopřát? Skvělou inspiraci vám poskytne online katalog látek, kde najdete v jednotlivých skupinách hned několik materiálů a také barevných tónů. Nahlédnout můžete na jednobarevné i vzorované látky. K výborné volbě pro vaši firmu nebo domácí prostředí poslouží rovněž showroomy, zprovozněné ve městech Praha, Brno, Zlín a Velká Bíteš. Showroomy vám představí produkty a látky naživo a vy si lépe uvědomíte, co zvýrazní vaše interiérové prostory. Pochopitelně není nouze ani o odborníky, kteří se ujmou kvalitního poradenství v zaměření na bytový design a stínící techniky. Vše se navrhne, vyměří a posléze nainstaluje – vy se postaráte jenom o využívání podle libosti…
Nejen o látkových roletách, ale mnohé více se dozvíte na webu diamond design – specialisty v oboru stínící techniky.

Similar Posts

1 komentář

  1. Dobrý den, velice pěkný článek. Rád bych ho doplnil a připomněl, že před koupí rolet je třeba správně změřit okno, aby byl vybrán vhodný rozměr rolety. Návod na správné změření okna najdete na našich stránkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *