3dModerní doba si žádá své a pokrok zastavit zkrátka nelze. Dávno tomu je, co jsme oslavovali první barevnou televizi, která byla opravdovou a nefalšovanou senzací. Ze začátku mohli mít tento „technologický zázrak“ doma pouze ti nejbohatší. A výjimkou nebylo ani to, že se sešla půlka ulice u jednoho ze zámožnějších sousedů, se kterým společně sledovali hlavní (a ve své době také jedinou) zpravodajskou relaci. Tyto doby jsou již dávno za námi a obyčejné barevné televize pomalu, ale jistě střídají LCD televizory a LED televizory s 3D technologií, která přináší naprosto nový a doposud nepoznaný rozměr.

LED vs. LCD aneb jaký je mezi nimi rozdíl?

LCD televizory jsou založeny na principu „tekutých krystalů“ a jako zdroj využívají katodové zářivky.  Naopak LED televize využívají LED diody a obecně můžeme říct, že nabízejí kvalitnější obraz, než televizory LCD. K výhodám můžeme přičíst také živelnější zobrazení barev i menší spotřebu energie.

Absolutní hit současnosti – 3D televize

Novinkou posledních let je jsou televizory s 3D technologií, díky kterým je zážitek ze sledování oblíbených seriálů, filmových novinek i přírodopisných dokumentů ještě zajímavější a intenzivnější. Představte si, že se můžete doslova dotknout korálových útesů, mezi kterými proplouvají pestrobarevné rybičky. Sledování 3D televize může být nevšedním zážitkem také tehdy, řítí-li se na vás rozzuřený nosorožec nebo prehistorický Tyranosaurus Rex.

3D brýle jsou stále nutností

Pro sledování 3D televize budete potřebovat speciální 3D brýle, které ještě umocní váš celkový vizuální zážitek. LED, LCD a 3D televizory zakoupíte v moderním e-shopu expert.cz. Prohlédnete si pestrou nabídku, vyberte si svého nového vizuálního společníka a zažijte netradiční zážitky, které  vám byly doposud odepřeny.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *