kuchynka-partyVařím, vaříš, vaříme… Poslední dobou se vám může zdát, že se opravdu vaří skoro všude, protože televize se předhánějí ve vysílání pořadů spojených s přípravou nejrůznějších lahůdek. Navíc se hodně vaří takřka v každé domácnosti. Děti pobíhají kolem a vnímají, co se děje. Potom se nikdo nemůže divit, že si chtějí kuchtit ve své vlastní kuchyňce, která musí mít všechny moderní výmysly.

Zábava pro holky i kluky

Dětské kuchyňky nejsou jenom zábavou pro holky. Vždyť se stačí zamyslet a hned vás napadne hned několik slavných kuchařů. Ano, kuchyňka je zábavou pro kluky a holky v různém věkovém rozpětí. Do dětského pokojíčku snadno zapadne kuchyňka v moderním designu. Holčičkám se více zalíbí kuchyňky v růžové barvě, kluky potěší například hnědé provedení.

Dětská kuchyňka Fresh Accents nabízí realistické zvuky při vaření dopřát si můžete dvě elektronická zařízení – plotýnku a mikrovlnku. Kuchyňka má pěkné okýnko a nechybí ani třicet kousků kuchyňského příslušenství. Jedná se o různé nádobí – nože, vidličky, potraviny, hrnce s pokličkou, varnou konvici, pánvičku s pokličkou, talíře, kelímky nebo slánku a pepřenku. Po snadné montáži a vložení baterií se můžete pustit do ovládání kláves u mikrovlnné trouby – stačí stisknout a ozve se zvuk. Plotýnka se aktivuje ihned, jak na ni postavíte pánvičku nebo hrnec. Během vaření uslyšíte zvuky srovnatelné s těmi, které znáte z vaření nebo smažení.

U růžové kuchyňky Prepare Share si můžete užívat varného centra a servírovací plochy. Mezi kuchyňskými spotřebiči najdete kromě dvojvařiče a trouby také ledničku. Doplňky do kuchyně lze přehledně urovnat do mnoha úložných prostorů. Dětská kuchyňka Party má tři hrací plochy v trendy barvách a z elektronických zařízení má navíc telefon, hodiny a světlo.

Kvalitní výrobky pro zábavu vašich dětí pocházejí od amerického výrobce Step2. V naší zemi je získáte díky eshopu StepTwo.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *