Koupelny v novém kabátku
Koupelny v novém kabátku

Koupelna je místem, kam denně zamíří většina lidí hned několikrát. Není divu, že se může časem potřebovat, nebo vám už její design nepřijde tak atraktivní. V případě, že se rozhodnete pro rekonstrukci starší koupelny, nebo si potřebujete zařídit zcela novou, vsaďte na novinky v oblasti koupelen, aby vám mohla sloužit další desetiletí.

Spoléhejte na to, co se vám líbí…

Možná dosud nemáte přesnou představu o podobě své nové koupelny. Snad se vám zalíbila jedna u sousedů a rádi byste se jejímu provedení přiblížili. Na druhou stranu není třeba kopírovat přesně to, co mají vaši přátelé, můžete být vždy originální. Je těžké se zorientovat v desítkách možnostech vzhledu koupelen a doplňků. V mnohém vám ale pomohou fotografie, kde najdete spoustu nápadů a inspirace. Koupelny fotogalerie z interiérového centra vám dovedou pomoci a navodit spráným směrem. Můžete si všimnout různých barevných kombinací, protože barvy stále častěji nahrazují dřívě používané jednobarevné provedení – bílé, světle modré či zelené. Vládnou rozmanité mozaiky, okrasné pásky a dopřát si lze i přírodní kámen.

Koupelny inspirace se netýkají pouze obkladů a dlaždic na podlaze a na stěnách. Kromě nápaditého podkládání dlaždiček je totiž třeba myslet také na správný tvar a velikost vany nebo sprchového koutu. Nesmí chybět umyvadlo, pod které snadno umístíte speciální skříňku. Koupelnu dotvoří i speciální nábytek – horní a dolní skříňky, komody na ručníky. Vše se vyrábí i v užších variantách, aby si potřebné úložné prostory mohli dovolit i majitelé menších koupelen. Pěknou koupelnovou stálicí je zrcadlo, které se může stát výrazným prvkem místnosti, pokud je sotatečně velké a má nepřehlédnutelný rám či ho doplňuje praktická polička na odložení hřebenů, kelímků s kartáčky na zuby či nočního krému. Koupelna je místem, kde své tělo budete hýčkat – udělejte si ho neodolatelné!

Similar Posts

1 komentář

  1. dobrý den, souhlasím s autorem článku že koupelna by měla být jak praktická,tak stylová. naštěstí se mi zdá, že v dnešní době toto není žádný problém. před pár lety jsem viděl u kolegy z práce obklady z moderního kamene a když jsem se rozhodl zreknstruovat moji koupelnu, vybral jsem stejný materiál a vůbec nelituju. lukáš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *