Trička Zookids

Trička ZookidsDěti jsou rády kreativní a snaží se svou kreativitu ukázat světu a pochlubit se svými možnostmi a výsledky. Všechny děti jsou moc šťastné, když se jim něco povede, když mohou doma něco předvést nebo je někdo za jejich odvedenou práci pochválí. Děti to nepředstavitelně hřeje na srdci, cítí se báječně a jsou moc šťastné, že se jim jejich výtvor povedl a snaží se více a více zdokonalovat a tvořit nové věci.

Představte si, že by děti mohly svůj umělecký výtvor nosit všude u sebe a kochat se pohledy okolí. Nemožné? S tričky Zookids nikoliv! Trička Zookids jsou skvělou kreativní hračkou, ale i praktickým oblečením. Vaše děti si mohou vybrat barvu svého trička a obrázek na něm. Trička se vyjímají veselými zvířátky, která rozveselí každé malé dítě.

Malí kreativci si mohou vybrat roztomilé zvířátko, které budou vybarvovat. Šimpanze si vybere každý malý neposeda, který se rád předvádí. Pro velké bojovníky a všeználky je tu král zvířat, nádherný lev. Ten, kdo se ničeho nebojí, se bude na tríču pyšnit nádherným nosorožcem, který dá okolí jasně najevo, kdo je tady pán. Pro veselé nátury si trička Zookids připravila roztomilého a veselého dinosaura. A nakonec krásná moderní želvička čeká na všechny malé objevitele.

tričkům Zookids obdrží děti speciální barevné fixy, které jsou omyvatelné, a tak si děti mohou svoje trička s nadšením vybarvovat pořád dokola. Trička stačí jednoduše vyprat a váš šikovný malíř se může opět pustit do kreslení. Barevných fixů v balení s tričkem Zookids je pět, v barvách červená, modrá, žlutá, zelená nebo hnědá.

Trička Zookids jsou vyrobena v České republice z nezávadných a kvalitních materiálů. Na dotek jsou velmi příjemná. Děti si trička Zookids zaručeně ihned oblíbí!

Vybarvujte s vašimi dětmi společně trička Zookids a užijte si s nimi spoustu příjemných chvil, na které budete společně rádi vzpomínat. Nebo vybarvěte tričko k narozeninám pro svého kamaráda, věnujte mu váš výtvor a on si poté může sám tričko Zookids znovu vybarvit, když mu jej maminka jednoduše vypere. Děti budou mít z triček Zookids ohromnou radost a budou se pyšnit svými výtvory přímo na sobě. Tričko Zookids je nejenom praktické tričko, ale i hračka.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *