Řada mateřských školek se zvláště v posledních letech potýká s tak velkým zájmem, že zkrátka není v jejich silách uspokojit všechny zájemce a rodiče se tak dostávají do složité situace. Pokud žena nenastoupí po mateřské dovolené do práce, snadno přijde o možnost se do původního zaměstnání vůbec ještě někdy vrátit.

Ti, kterým to jejich finanční situace dovoluje, se tak snaží o umístění své ratolesti v některém ze soukromých zařízení. Pokud však již mají vydat z rodinného rozpočtu více, právem očekávají, že i jejich dětem se dostane čehosi navíc. Jestliže i vy se potýkáte s podobným problémem, zkuste umístit své dítě do školky se speciálním programem nebo třeba do některé z jazykových školek.

Speciální školky vašemu dítěti zaručí odpovídající péči a individuální přístup, jenž rozvíjí jeho přirozený potenciál, talent a nadání. Pokud zvolíte jazykově zaměřenou školku, výuka zaměřená na nenásilnou formu hry probíhá v anglickém jazyce. V těchto mateřských školkách vyučují kvalifikovaní pedagogové a rodilí mluvčí.Vzhledem k tomu, že v předškolním věku si dítě zvlášť intenzivně osvojuje nové informace, které si snadno zapamatovává, učí se velmi rychle a nemá později s cizím jazykem problémy.

Další školky nabízí dětem řady kroužků a sportovního vyžití. Vaše dcerka nebo synek  se může věnovat v některém z kroužků svému oblíbenému sportu, například sportovním hrám, tenisu, fotbalu atd. Ve výtvarném kroužku může rozvíjet svou kreativitu a seznámit se s nejrůznějšími výtvarnými technikami, naučit se pracovat v kroužku keramiky s keramickou hlínou a rozvíjet své prostorové výtvarné vnímání. V hudebním kroužku se může učit hrát třeba na flétnu, která nejenže děti velmi baví, ale je také doporučována lékaři při řadě dechových potíží.

Vzhledem k tomu, že se jedná převážně o školky soukromé, často se tato zařízení nachází v klidném a příjemném prostředí zástavby rodinných domů obklopených zelení, takže vaše děti tráví svůj čas ve zdravém prostředí s možností bezpečného pobytu na čerstvém vzduchu.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *