hostesky a promotéři
hostesky a promotéři

Všechny slavnostní okamžiky by měly zůstat nezapomenutelnými, ale ruku na srdce, někdy dá skutečně pořádnou práci připravit oslavu na úrovni a vyhovět maximu pozvaných osob. Kolem firemních nebo soukromých večírků, dětských párty či sportovních akcí je spousta práce. Pokud však víte o agentuře, kde vám poskytnou šikovné hostesky a promotéry, máte rázem takřka vyhráno!

Hostesky Praha se kromě oslav hodí zapojit na prezentačních akcích různého zaměření. Mohou přijít na golfový turnaj, na představení nového výrobku, na křest novinkového CD nebo na konferenci. Vybrané hostesky a promotéři mají za sebou náročné výběrové řízení a jsou připraveni poskytnout vše potřebné, abyste se nijak nemuseli obávat o hladký průběh připravované akce. Agentura hostesky nabízí milé a krásné tváře, ale dívky a muži jsou i vzdělaní a jazykově vybavení. Jejich reprezentace bude vskutku na úrovni.

Hostesky a promotéři se oblékají podle charakteru dané akce. Jednou mohou přijít našňoření podle nejnovějších módních trendů, podruhé se navléknou do retro stylu a jindy vás překvapí roztomilými kostýmy. Není problém, aby se dostavili ve sportovním oblečení nebo v přiléhavých módních šatech. Převléknou se do nejúžasnějších kostýmů, stačí se zmínit, jaké převleky by měly zvýraznit vaši akci. Pochopitelně nezůstávají pozadu ani s obuví, šperky a jinými módními doplňky. O dobrý „look“ a správný styl se starají odborní stylisté a vizážisté. Nechybí ani odborné rady vztahující se k účesům a líčení.

Na webových stránkách Fresh Production s.r.o. se můžete sami podívat na tváře našich hostesek a promotérů.  Zaručujeme se za jejich naprostou spolehlivost, velmi příjemné vystupování, super jednání během hovorů a prezentace. Pokud stále nemáte představu, jak by vaše slavnost měla vypadat, klidně se na nás obraťte a určitě vám navrhneme hned několik nápadů, ze kterých si vyberete jeden k realizaci.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *