Car Auto Field Automobile Vehicle  - Jan_Penzes / Pixabay

Potřebujete se zbavit starého vozu, ale nechce se vám trávit dlouhé hodiny na internetových bazarech nebo ztrácet čas návštěvou těch kamenných? Zbavte se starostí jednou provždy a to díky profesionální službě výkupu vozidla za hotové.

A jak to celé vypadá? Pokud vsadíte na skutečné specialisty v oboru, budou vám k dokončení celého procesu stačit jen tři jednoduché kroky.

Domluvte si schůzku, zvládnete to on-line

Vaše nenáročná likvidace vozidel začíná zadáním poptávky. Moderní společnosti vám to umožní nejenom prostřednictvím telefonu, ale také díky on-line formuláři. Ten obvykle najdete na jejich webových stránkách. Stačí popsat několik parametrů vozidla a jeho současný stav a obratem se dozvíte, kolik přibližně za svůj vůz dostanete. To je velmi důležitý aspekt, můžete si tak snadno porovnat více nabídek od různých společností.

Ocenění auta přímo na místě

Poté přijedou zvolení specialisté až k vám domů, kde provedou prohlídku a ocenění automobilu. Skutečnou profesionalitu poznáte tak, že jim k tomu budou stačit pouze základní údaje. Jde zejména o stav a úplnost vozidla. A připravit byste si měli také technický průkaz a svůj občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti.

Následně obdržíte návrh smlouvy. Pokud ji podepíšete, dostanete peníze hotově ihned na ruku. A o nic dalšího se už nestaráte.

Prodej auta zcela bez starostí

Nezáleží na tom, jestli je ve hře prodej osobních nebo výkup nákladních vozidel. Jakmile obdržíte peníze, vše pro vás skončí. Zaměstnanci společnosti, kterou jste si k celé transakci vybrali, vyzvednou vozidlo přímo u vás doma. Pomohou vám také se zrušením povinného ručení, stornují leasing apod.

A bude-li vozidlo následně odesláno na likvidaci, obdržíte také nezbytný doklad. A kde takové služby poptat? Pokud bydlíte kdekoliv v Čechách, můžete oslovit odborníky se společnosti Zahotove.cz.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *