Playground Village Snow Winter Ice  - DoanKien / Pixabay

Chtějte specializovaná hřiště, která myslí jak na funkčnost, tak i na ekologii. Vyhnete se tak pořízení vybavení, jež rychle zastarává a „nic nevydrží“ a nádavkem získáte možnost širokého výběru produktů.

Stačí jen vsadit na toho správného koně. Všechny tyto parametry splňují výrobky a herní prvky od značky Hags Praha s.r.o., které má ve svém portfoliu i řadu dalších výrobků pro městský mobiliář.

Ruku v ruce s úctou k životnímu prostředí

Výhradně recyklované materiály – přesně takovou koncepci má veřejný prostor  v podání těchto odborníků. Nepoužívají při jeho výrobě žádné plasty, a přesto dokáží nabídnout přívětivou cenu i velmi pestré provedení každého jednotlivého modelu. Na první pohled nepoznáte, že se jedná o recyklát.

Dětské hřiště také můžete dokonale sladit s dalšími nezbytnými prvky v jeho okolí. Je libo odpadkové koše, lavičky nebo třeba stylové, ale přitom perfektně vyhovující stojany na kola? Pak jste tady správně.

Atraktivní nabídka dětských hřišť

Není vám lhostejné, na čem budou děti ve vašem okrese dovádět? Dopřejte jim pestrý výběr. Proč se spoléhat jen na obyčejné houpačky a skluzavky, když to jde  i jinak?  UFOs, Univers, Terranova, Cosmos… To je jen malá ochutnávka toho, co dokáže Hags Praha s.r.o. nabídnout. Zvolit lze houpačky, skluzavky, prolézačky, herní domky a další povedené prvky, a to vždy v konkrétní stylové sestavě, jíž však můžete uzpůsobit potřebám a přáním vašich nejmenších občanů. Jde doslova o „pohyb ve více dimenzích,“ jak se lze snadno přesvědčit.

Inspirovat vás mohou například dětská hřiště Berliner Seilfabrik, která to s různorodostí a barevností myslí opravdu vážně. Nabídnou třeba i lezecké stěny, lanové žebříky apod. A rovněž stojí za zmínku, že řada Cosmos se může pyšnit i precizním oceněním Red Dot. Chcete vědět víc? Prohlédněte si pestrou nabídku na stránkách Hagspraha.cz.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *