Nějaký ten fotopřístroj má dneska v kapse úplně každý. Většině z nás navíc není cizí ani používání nejrůznějších filtrů, světelných režimů a dalších „pokročilých“ úprav. Ovšem nic z toho z nás ještě profesionální fotografy nedělá. A nejvíce to pocítíme právě při zaznamenávání důležitých okamžiků, které chceme mít zachyceny opravdu dokonale.

Až budete sepisovat seznam všeho, co je nutné ještě před svatbou zařídit a obstarat, neměl by vám na něm chybět ani svatební fotograf. A bude-li se váš významný den konat ve městě Olomouc, Prostějov, Přerov, Šternberk, Mohelnice, Šumperk či jejich okolí, poznamenejte si jméno Jan Friesner.

Slavnostní fotografie, které mají duši

Pro něj je totiž fotografování svateb a dalších významných životních příležitostí nejenom prací, ale i koníčkem. Celé atmosféře dodává šmrnc svým osobitým rukopisem, jejž však neváhá přiblížit vašim přáním a potřebám. Sejde se s vámi v dostatečném předstihu a okamžitě tak zjistíte, zda jste naladěni na stejnou vlnu nebo ne.

A pokud si myslíte, že může být atmosféra vaší svatby zachycena nejlépe na video, pak se rozhodně nenechte mýlit. Amatérská technika ve spojení s nepřipraveným kameramanem vám nikdy nedá takový zážitek, jaký byste si představovali. A totéž platí i pro fotografování plesů a dalších akcí.

Požadovaný termín si zajistěte včas

Sezóna se kvapem blíží, takže ať už máte pod palcem fotografování maturitních plesů nebo fotografování škol a školek v Olomouckém kraji, domluvte se na vhodném časovém horizontu nejlépe již dnes. Profesionální umělci mají diáře plné na dlouho dopředu. Rezervují si totiž kapacitu nejenom na pořízení snímků, ale také na jejich následné dotřídění, upravení a odeslání.

Kontrakt domluvený na poslední chvíli by tak nemusel vaše představy v těchto bodech splňovat. Nikdo přece nechce čekat na záznam z tolik očekávané akce několik týdnů!

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *