Tři typy podprsenek, které by žena měla doma mít
Tři typy podprsenek, které by žena měla doma mít

Každá žena dbá na to, co nosí. Přece jenom šaty dělají člověka a ženy mají k módě opravdu blízko. Nejvíce však ženy neutrácí za džíny nebo za trička, ale za spodní prádlo. Možná je to tím, že spodní prádlo není zrovna levná záležitost, ale možná je to taky proto, že žena zkrátka potřebuje mít kvalitní spodní prádlo, jinak se cítí nesvá. Pojďme si představit tři typy podprsenek, které by doma měla mít skutečně každá žena.

Spodní prádlo je něco, na čem by se nikdy nemělo šetřit. Kalhotky jsou většinou všechny pohodlné, ale podprsenky jsou trochu něco jiného. Mnoho podprsenek dokáže škrtit, jiné koušou, jiné nám nesedí svým střihem. Podprsenky by měly být rozhodně kvalitní a měly by nám perfektně sedět.

Mnohým ženám vadí samotné kostice, které se najdou snad v každé podprsence, jiným ženám vadí ramínka, která neustále padají. Ještěže se dostaly do módy braletky, které jsou jako lambada – bez kostic a bez tenkých ramínek.

Pojďme však nyní přistoupit k těm třem typům podprsenek, které by měla každá žena mít.

• Klasická

Všichni známe klasickou podprsenku – s kosticemi, s ramínky, bez jakékoliv výplně. Tato běžná podprsenka by měla být součástí každého ženského šatníku. Jedná se o podprsenku, kterou na sebe dáte nejen v době, kdy jste celý den doma, ale taky si ji berete do práce či na zábavu. Takové klasické podprsenky dneska koupíte ve velice hezkých podobách, nejčastěji s krajkami. Cenově se pohybují kolem tří až čtyř set korun.

• Push-up

I když jsou push-up podprsenky pro mnoho žen nepohodlnými, přesto je třeba je mít – tedy hlavně by je měly mít ženy s menšími prsy. Ženy, které mají velikost prsou D a více, by se měly těmto podprsenkám obloukem vyvarovat. Push-up podprsenky jsou skvělé pro nadzvednutí poprsí, tudíž jsou skvělé do velkých dekoltů, velkých výstřihů.

• Bez ramínek

A taky je nutné mít podprsenku bez ramínek. Dneska se nosí mnoho tílek a triček, v nichž by klasická podprsenka nedělala dobrotu. Sáhněte proto raději pro těch podprsenkách, která nemají ramínka. Jestli však máte outfit, kde máte jenom tílko z úzkými ramínky, tudíž se k němu nehodí klasická podprsenka, a máte navíc i velký výkroj na zádech, sáhněte jenom po nálepkách na bradavky.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *