Vadí vám neustálé reklamy, které protkávají oblíbené seriály nebo pořady jdoucí na běžných televizních kanálech? Řešení existuje, a je jím předplatné Voyo, které podle posledních statistik využívá stále více rodin. Co stojí za takovou popularitou, díky které tato česká streamovací platforma dokáže konkurovat i zdatných zahraničním hráčům?

Je na co se dívat

Voyo sází na to, co Češi doslova milují. A tím jsou filmové snímky bez titulků a nekonečné seriály, jejichž zápletky se neustále dokola a dokola opakují. Na streamovací platformě se nenajde žádný snímek, který by nebyl s českým dabingem. Ať už chcete sledovat akční trháky, krásné a milé pohádky nebo rodinné filmy s kapkou humoru, nemusíte sahat po brýlích na čtení.

A možná právě proto je streamovací platforma dnes tak oblíbená. Když se k tomu přidají nekonečné seriály televize Nova, které si našly po celé republice mnoho, mnoho fanoušků napříč všemi generacemi, je takřka nemožné, aby platforma nemohla uspět.

Kolik stojí Voyo?

Podobně jako jiné streamovací platformy, i Voyo nabízí členství zcela bez závazků a smluv. Zkrátka a dobře každý měsíc provedete platbu a pokud automatické hrazení závazku zrušíte, holt se nic nestane a po měsíci, který ještě zaplacený máte, se vám knihovna filmů zcela zavře.

A kolik že členství Voyo stojí? Cena Voyo není tajemstvím, knihovna filmů a seriálů se otvírá za 159 korun měsíčně. Součástí ceny je více jak dva tisíce titulů, které však nejsou jenom z produkce televize Nova. Mezi nimi se nachází seriály, které je možné sledovat dříve než v televizi, a samozřejmě kupa pohádek, kterou ocení hlavně nejmenší členové domácnosti.

Členství si lze zakoupit ve čtyřech podobách, a to na měsíc, na tři měsíce, na šest měsíců a poté na jeden rok. K dispozici je i několikadenní zkušební členství zdarma, během kterého můžete sami zjistit, jestli vám nabídka filmů a seriálů vyhovuje, nebo jestli přejdete ke konkurenci, která se svou nabídkou strefila do černého.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *