Gynekologie Praha – dostanete více než jinde

GynCare – gynekologie Praha poskytuje péči nejen klientkám smluvních zdravotních pojišťoven, ale i pacientkám bez pojištění. Můžete sem přijít s jakýmkoli gynekologickými problémy či jen na preventivní prohlídku, kterou by každá žena měla absolvovat minimálně jednou ročně. V GynCare zahrnuje nejen obvyklé preventivní úkony, ale i další testy, které jinde nedostanete. Je to například mikrobiologická kultivace,která umí stanovit citlivost na konkrétní lék a tím i úspěšnost případné léčby, dále tzv. LBC test (Liquid based cytologie), který výrazně spolehlivější než obvyklé metody, test na pozitivitu vysoce rizikových typů virů  HPV (humánní papilomavirus), nebo odběr vzorku tkáně z děložního čípku – tzv. biopsii.Veškeré odběry jsou prováděny přímo v ordinaci. Ordinace intenzívně spolupracuje certifikovanou a akreditovanou Bioptickou laboratoří v Plzni.

Gynekologická ordinace Praha

Gynekologická ordinace Praha v rámci klasické gynekologické péče řeší problémy s poruchami menstruace, gynekologickými záněty, či výtoky, bolestmi v podbřišku a v oblasti pánve, myomy v děloze, cysty na vaječnících, případně i gynekologické operace. GynCare je schopen drobné operační zákroky provést samostatně, pro větší operace odesílá pacientky na prověřená akreditovaná pracoviště na předních pražských klinikách.

559a3a01984a1

Gynekolog nejen léčí, ale i radí

Pro každou ženu jen ten správný gynekolog nejen lékařem, ale často i rádcem. Ví, kdy ji odeslat na sonografické či mamografické vyšetření, poradí vhodnou antikoncepční metodu v závislosti na zdravotním stavu a věku pacientky. Častým současným problémem jsou třeba chlamydie, které umí v GynCare otestovat nejen klasicky, ale také tzv. rychlým testem, který může jejich přítomnost prokázat už po 20 minutách. Stejně tak pacientky oceňují možnost nechat se otestovat STI metodou nejen na výskyt chlamydií, ale i dalších pohlavně přenosných onemocnění.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *