Babysitter Children Woman Girl  - Elf-Moondance / Pixabay

Narození miminka je velmi radostnou událostí, ovšem pojí se k němu i nějaké ty starosti. Například byste si měli dopředu určit, kde budete svého drobečka přebalovat – a to s ohledem na svá záda i celkové pohodlí během celého úkonu. Strávíte s ním totiž mnohem více času, než si nejspíš myslíte.

Když se řekne přebalovací podložka

Nemáme na mysli skládací gumovou „plenu“, kterou s sebou můžete odnést kamkoliv. Pro domácí použití se mnohem lépe hodí pevná přebalovací podložka se zvýšenými okraji. Tu je možné položit přes postýlku anebo kupříkladu i připevnit ke vhodné komodě.

Máte-li k dispozici vhodný podklad, pak vám stačí podložka bez pevného dna, naopak třeba již zmíněné položení přes postýlku si žádá pořádný kus dřeva. Existují samozřejmě i plastové kousky, ale dřevo všeobecně bývá stabilnější a lépe udržovatelné. Nezežloutne vám tak už po několika měsících používání.

A na co se zaměřit při výběru? Důkladně si prohlédněte zejména spodní část podložky. Pátrejte po protiskluzovém povrchu. A ptejte se také na systém, který vám umožní podložku zajistit proti překlopení či převážení.

Přebalovací pult nemusí být jen nábytkem na jedno použití

Tohoto typu dětské výbavy bývají plné bazary. Jakmile totiž miminko odroste, není už pro něj doma využití. To se vám však stát nemusí, stačí si pořídit šikovný přebalovací pult ve formě komody s odnímatelnou přebalovací podložkou. Jakmile ji už nebudete potřebovat, jednoduše ji uklidíte a komoda jako taková vám zůstane.

Jde po všech stránkách o mnohem praktičtější řešení, jež se však hodí spíš do větších bytů. Naopak samostatné přebalovací podložky vám vytvoří místo k péči o miminko i tam, kam by se běžný pult jednoduše nevešel. A kde si potřebné vybavení opatřit? Vybírejte z široce zásobených kategorií v e-shopu Bambino.cz. Potěší vás ceny i bohatá paleta rozměrů, jež uspokojí opravdu každého.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *