Vybíráme vestavěnou skříň pro muže, ženu i dítě

Vestavěné skříně jsou v posledních letech hitem. Tomu se ostatně nemůžeme divit. Je to druh nábytku, který ocení hlavně majitelé menších příbytků, kteří si neustále pokládají otázku, kam mají uložit všechny své věci. S koupí dvou komod a tří skříní by se nemohli ve svém příbytku ani hnout. Vestavěné skříně jsou tak skvělým řešením, které je navíc prostorné a pojme proto opravdu velké množství věcí.

Jenže výběr vestavěné skříně není snadný. Při výběru ideální vestavěné skříně máte tolik možností a tak širokou nabídku toho, z čeho můžete vybírat, že rozhodnutí opravdu není snadné. Navíc každý člen domácnosti má trochu jiné požadavky. Pojďme proto vybrat vestavěnou skříň právě podle jednotlivých členů domácnosti.

Vybíráme vestavěnou skříň pro muže

Jak již bylo zmíněno, každý člen domácnosti má na vestavěnou skříň krapet jiné požadavky. Podívejme se nejdříve na mužskou část domácnosti. Pánové většinou preferují takzvaný kalhotovník, který může být v mnoha variacích. Kalhotovníkem se rozumí mřížka, která slouží na pověšení kalhot. Dnes jsou nejpopulárnější ty, které jsou ze dřev nebo z kovu. Obvykle jsou opatřeny i pantem pro sklopení na stěnu, což je velmi praktické. Kromě toho si většinou poroučí i kravatovník, který slouží ne na kalhoty, ale naopak na kravaty, a poté preferují designové polepy na celkovou skříň. Obecně jsou v módě hlavně posuvné dveře, které vyžadují hlavně kvalitní výběr kování pro posuvné dveře, aby pohyb byl hladký a vydržel co nejdéle.

Vybíráme vestavěnou skříň pro ženu

Co se týče žen, ty potřebují zrcadlo – to na vestavěné skříni nesmí chybět. Ženy jsou zároveň praktické, ale mají toho mnoho, proto oceňují výsuvné drátěné koše, jež jim budou sloužit pro uskladnění všeho možného.

Vybíráme vestavěnou skříň pro dítě

Dítě toho nepotřebuje mnoho. Spíše se v tomto případě musíte podívat na tu designovou stránku. Dítě preferuje hlavně pestré barvy a uvnitř by měla být skříň plná menších polic a košů.

Vybíráme vestavěnou skříň pro muže, ženu i dítě
Vybíráme vestavěnou skříň pro muže, ženu i dítě

 

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *